CLEANGRAD D.O.O.

CLEANGRAD D.O.O.

Jernej Zupančič
PredstavnikJernej Zupančič

O podjetju

Podjetje CLEANGRAD d.o.o.  ima 17-letno tradicijo, več kot 190.000 m2 celovitih rešitev v izgradnji čistih prostorov in zlato boniteto, kar kaže na zanesljivega partnerja. Njihovi kompetentni sodelavci iz inženiringa poskrbijo za detajlni dizajn in visoko kakovostno izvedbo projekta. Njihov cilj je 100 % zadovoljstvo strank. Čiste prostore izdelujejo po individualnih zahtevah njihovih kupcev, pri čemer sledijo popolni integraciji vrat, medijev in pohištva ter usklajeni kombinaciji s prezračevanjem in tehnologijami. Njihove ekipe so izšolane po GMP in dajejo velik poudarek zdravju, varnosti in čistoči. Na ta način zagotavljajo pravočasne primopredaje čistih prostorov. Podpirajo kvalifikacijo čistih prostorov v skladu s cGMP, FDA in ISO zahtevami in zagotavljajo 48-urni servis na področju celotne Evrope in oskrbo z rezervnimi deli.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Svetovne reference:

DSM, GlaxoSmithKline, Mithra Pharmaceutical, Novartis, Octapharma, Pfizer, Sandoz

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Severna Makedonija, Avstrija, Belgija, Nizozemska, Švica, Srbija

Želeni trgi:

Velika Britanija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.