CHIPOLO d.o.o.

CHIPOLO d.o.o.

Primož Zelenšek
PredstavnikPrimož Zelenšek

O podjetju

Chipolo je majhen barvit pametni sledilnik Bluetooth, ki v nekaj sekundah najde vaše ključe, telefon, denarnico, karkoli. Chipolo, Inc. je inovativno multinacionalno tehnološko podjetje, priznano kot ena vodilnih blagovnih znamk na trgu sledilnikov Bluetooth. S pametnimi napravami Chipolo lahko ljudje svoje stvari povežejo z aplikacijo Chipolo in od tam naprej v globalno skupnost, ki je odprta tudi za zunanje poslovne partnerje in njihove izdelke. Podjetje, ki je prisotno v več kot 200 državah in hitro raste, spreminja način, kako ljudje iščejo svoje izgubljene in izgubljene stvari. Chipolo močno verjame v moč svoje skupnosti in vsak dan že najde več kot 50.000 zapuščenih predmetov. Z eksponentno rastočo mrežo utirajo pot v svet, kjer najdemo vse skupaj.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.