ČETRTA POT, d.o.o., Kranj

ČETRTA POT, d.o.o., Kranj

Boris Šolar
PredstavnikBoris Šolar

O podjetju

Podjetje ČETRTA POT, d.o.o., Kranj je vodilno slovensko tehnološko podjetje, specializirano za kadrovske, registracijske in plačne sisteme, ki so se skozi leta razvoja združila v enoten informacijski sistem imenovan KADRIS 4. Vse IT-rešitve so plod lastnega razvoja in izdelave strojne opreme, naprednih identifikacijskih tehnologij in programskih rešitev. Podjetje zadnjih 29 let predstavlja pomembnega akterja v razvoju gorenjske prestolnice in zaposluje več kot 80 strokovnjakov, ki vedno znova dokazujejo sposobnost slediti zadnjim tehnološkim trendom na področju kadrovskih, registracijskih in plačnih sistemov ter kontrole dostopa. Njihovim poslovnim rešitvam zaupa skoraj polovica slovenskih podjetij in ustanov vseh velikosti iz različnih panog. Širina in obvladovanje kompleksnih sistemov je konkurenčna prednost, ki jo znajo v »mini« obliki prilagoditi tudi malim podjetjem s preprostimi potrebami.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve, Varovanje, IT oprema, Elektronika

Svetovne reference:

Cassio

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Črna gora, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.