CEMENTNI IZDELKI GOREC D.O.O.

CEMENTNI IZDELKI GOREC D.O.O.

Janez Gorec
PredstavnikJanez Gorec

O podjetju

Podjetje Cementni izdelki Gorec d.o.o. je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1967 in že več kot 50 let sta njihovo vodilo kakovost in poštenost. S predanim delom so postali eden od vodilnih proizvajalcev cementnih izdelkov v Sloveniji. Njihove izdelke pa lahko kupite v vseh večjih slovenskih trgovinah z gradbenim materialom. Njihov proizvodni program obsega izdelovanje: betonskih blokov, betonskih in opečno betonskih vogalnikov, robnikov, travnih plošč, tlakovcev, lomljenih škarpnikov, dimniških plaščev, betonske cevi, pokrovi za betonske cevi, odtočne kanalete in cvetlični škarpniki. V zadnjih letih so svojo dejavnost razširili tudi v transportni beton in lastni kamnolom.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.