CELJSKE MESNINE d.o.o.

CELJSKE MESNINE d.o.o.

Izidor Krivec
PredstavnikIzidor Krivec

O podjetju

Celjske mesnine d.o.o. smo podjetje s tradicijo in bogatimi izkušnjami, ki segajo v leto 1899 ko je bila v Celju, središču rodovitne savinjske doline, postavljena prva mestna klavnica z veliko hladilnico in lastno ledarno. Z uveljavljanjem blagovne znamke z’dežele, lastne maloprodajne mreže in preko 450 zaposlenih, nas danes uvrščajo v sam vrh največjih proizvajalcev mesa in mesnih izdelkov v Sloveniji. Smo moderno podjetje s sodobno klavno linijo, obratom za proizvodnjo barjenih in trajnih klobas ter drugih mesnih proizvodov, katere kakovost spremljamo preko zahtev HACCP in IFS standardov.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Avstrija, Italija, Madžarska, Velika Britanija, Srbija, Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.