BVG D.O.O.

BVG D.O.O.

Nataša Pleško
PredstavnikNataša Pleško

O podjetju

Podjetje BVG d.o.o. je zavezano k odličnosti v precizni strojni obdelavi, kar zagotavlja kvalitetne izdelke in rešitve že od leta 1989. Proizvaja tehnično natančne kovinske dele s sodobnimi tehnološkimi procesi in ustrezno opremo. Ena izmed njihovih prednosti je razumevanje posebnih zahtev kupcev in sodelovanje z odlično tehnično podporo. 90%  proizvodnje izvozijo v Evropske države (Italija, Nemčija, Romunija, Švedska, Francija, Avstrija, itd.). Da bi dosegli najboljše razmerje med produktivnostjo in kvaliteto, se zanašajo na sistem vodenja kakovosti. Podjetje je bilo potrjeno z ISO 9000:2015 certifikatom.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Obstoječi trgi:

Francija, Nemčija, Avstrija, Italija, Romunija, Švedska

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.