BVG D.O.O.

BVG D.O.O.

Nataša Pleško
PredstavnikNataša Pleško

O podjetju

Podjetje BVG d.o.o. je zavezano k odličnosti v precizni strojni obdelavi, kar zagotavlja kvalitetne izdelke in rešitve že od leta 1989. Proizvaja tehnično natančne kovinske dele s sodobnimi tehnološkimi procesi in ustrezno opremo. Ena izmed njihovih prednosti je razumevanje posebnih zahtev kupcev in sodelovanje z odlično tehnično podporo. 90%  proizvodnje izvozijo v Evropske države (Italija, Nemčija, Romunija, Švedska, Francija, Avstrija, itd.). Da bi dosegli najboljše razmerje med produktivnostjo in kvaliteto, se zanašajo na sistem vodenja kakovosti. Podjetje je bilo potrjeno z ISO 9000:2015 certifikatom.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Obstoječi trgi:

Francija, Nemčija, Avstrija, Italija, Romunija, Švedska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.