BLAŽIČ d.o.o.

BLAŽIČ d.o.o.

Mihael Blažič
PredstavnikMihael Blažič

O podjetju

Podjetje BLAŽIČ d.o.o.je specializirano podjetje za proizvodnjo robnih trakov in distribucijo repromaterialov za pohištveno industrijo ter mizarje. Je eno največjih podjetij za proizvodnjo in razvoj ABS robnih trakov v Evropi in zastopnik številnih blagovnih znamk za področje Slovenije, Balkana in Evrope. Prodajni program obsega tudi robne trakove in furnirje naravnih drevesnih vrst ter program okovja, barv, lakov in lepil. Lastna proizvodnja in skladiščne kapacitete omogočajo njihovim strankam optimalen servis, mreža hčerinskih podjetij po Balkanu pa zagotavlja nemoteno dobavo v regiji. S svojim servisom, znanjem in storitvami so zanesljiv partner podjetjem v panogi doma in po svetu.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski, Oprema in izdelki, Orodja, Kemični

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Češka republika, Danska, Estonija, Finska, Italija, Madžarska, Malta, Nizozemska, Švedska, Švica, Velika Britanija, Litva, Srbija, Irska

Želeni trgi:

Bližnji vzhod, ZDA, Kanada, Severna Afrika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.