BIZJAK ALEKSANDER, prevozi D.O.O.

BIZJAK ALEKSANDER, prevozi D.O.O.

Grega Bizjak
PredstavnikGrega Bizjak

O podjetju

Transport in Logistika Bizjak je podjetje z več kot 80 letno tradicijo, specializirano v transportu hitro pokvarljivega blaga v domačem in mednarodnem cestnem prometu. Vse aktivnosti v podjetju sledijo viziji: Ustvarjanje konkurenčne prednosti za njihove stranke s poudarkom na celoviti, trajni , varni in trajnostno naravnani oskrbovalni rešitvi. Vsa tovorna vozila, priklopniki ter skladiščni prostori so v celoti izdelana tako, da ustrezajo zahtevam za prevažanje, skladiščenje hitro pokvarljivega blaga – cvetja, živil, tako v dimenzijah vozila, kot tudi zagotavljanja ustreznega temperaturnega režima in sodobnih ekoloških standardov družbe. Družba ustvari glavnino letnega prometa z prevozom cvetja. V podjetju je 140 zaposlenih.​

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Italija, Nizozemska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.