BIZJAK ALEKSANDER, prevozi D.O.O.

BIZJAK ALEKSANDER, prevozi D.O.O.

Grega Bizjak
PredstavnikGrega Bizjak

O podjetju

Transport in Logistika Bizjak je podjetje z več kot 80 letno tradicijo, specializirano v transportu hitro pokvarljivega blaga v domačem in mednarodnem cestnem prometu. Vse aktivnosti v podjetju sledijo viziji: Ustvarjanje konkurenčne prednosti za njihove stranke s poudarkom na celoviti, trajni , varni in trajnostno naravnani oskrbovalni rešitvi. Vsa tovorna vozila, priklopniki ter skladiščni prostori so v celoti izdelana tako, da ustrezajo zahtevam za prevažanje, skladiščenje hitro pokvarljivega blaga – cvetja, živil, tako v dimenzijah vozila, kot tudi zagotavljanja ustreznega temperaturnega režima in sodobnih ekoloških standardov družbe. Družba ustvari glavnino letnega prometa z prevozom cvetja. V podjetju je 140 zaposlenih.​

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Italija, Nizozemska

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.