AVTOHIŠA MALGAJ, d.o.o.

AVTOHIŠA MALGAJ, d.o.o.

Monika Malgaj
PredstavnikMonika Malgaj

O podjetju

Skupina Malgaj je eden največjih prodajalcev vozil v Sloveniji s 100 zaposlenimi. Skupina Malgaj združuje tri podjetja, in sicer Avtohišo Malgaj d.o.o. , Malgaj d.o.o. ter Malgaj Leasing d.o.o. Avtohiša Malgaj d.o.o. je od svoje ustanovitve leta 1989, s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke Renault, doživela uspešen razvoj, kar je botrovalo podpisu pogodb tudi za zastopanje znamk NISSAN in Dacia. Podjetje Malgaj d.o.o danes zastopa blagovne znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda ter servis za vozila Audi.

Danes družbe skupine Malgaj vodita že 4. in 5. generacija, ki se s predanostjo vrednotam družinskega podjetja, družbeno odgovornostjo ter inovativnimi idejami uspešno spopada z izzivi avtomobilske panoge.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Francija, Nemčija, Češka republika, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.