AVELANA D.O.O.

AVELANA D.O.O.

Andrej Šikovec
PredstavnikAndrej Šikovec

O podjetju

Podjetje AVELANA d.o.o. predstavlja enega pomembnejših zasebnih zdravstvenih centrov v Sloveniji. Osrednja stavba Kirurški center Avelana se nahaja med dolenjskimi griči ob reki Krki na Otočcu. Poleg treh najsodobnejših operacijskih dvoran razpolagajo tudi z nadstandardnimi enoposteljnimi bolniškimi sobami in dva apartmaja, kjer lahko z bolnikom prenoči tudi spremljevalec. Storitve, ki jih opravlja izkušena ekipa zdravstvenega osebja, obsega vsa področja kirurgije, bolezni prebavil, otorinolaringologijo, ginekologijo in v zadnjem času tudi kardiologijo. Najsodobnejša oprema omogoča neboleče in minimalno invazivne posege. Zato prihajajo njihovi bolniki iz celotne Slovenije in bližnjih držav.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdravstvo

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.