AVELANA D.O.O.

AVELANA D.O.O.

Andrej Šikovec
PredstavnikAndrej Šikovec

O podjetju

Podjetje AVELANA d.o.o. predstavlja enega pomembnejših zasebnih zdravstvenih centrov v Sloveniji. Osrednja stavba Kirurški center Avelana se nahaja med dolenjskimi griči ob reki Krki na Otočcu. Poleg treh najsodobnejših operacijskih dvoran razpolagajo tudi z nadstandardnimi enoposteljnimi bolniškimi sobami in dva apartmaja, kjer lahko z bolnikom prenoči tudi spremljevalec. Storitve, ki jih opravlja izkušena ekipa zdravstvenega osebja, obsega vsa področja kirurgije, bolezni prebavil, otorinolaringologijo, ginekologijo in v zadnjem času tudi kardiologijo. Najsodobnejša oprema omogoča neboleče in minimalno invazivne posege. Zato prihajajo njihovi bolniki iz celotne Slovenije in bližnjih držav.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdravstvo

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.