AVANT CAR d.o.o.

AVANT CAR d.o.o.

Gašper Žvan
PredstavnikGašper Žvan

O podjetju

Podjetje AVANT CAR d.o.o. je uveljavljen mednarodni ponudnik mobilnosti. Njihova ključna poslovna področja so kratkoročni najemi, dolgoročni poslovni najemi, upravljanje voznega parka in najemi vozila z voznikom. S široko paleto storitev uspešno sledijo poslanstvu in učinkovito premagujejo izzive sodobnega življenjskega sloga, naprednih poslovnih procesov ter potreb po raznovrstnih načinih mobilnosti. Obenem že dejavno implementirajo področje nove, električne mobilnosti, s katero se ukvarja raziskovalno-razvojni oddelek, ki ga sestavlja tim strokovnjakov z interdisciplinarnimi znanji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.