AVANT CAR d.o.o.

AVANT CAR d.o.o.

Gašper Žvan
PredstavnikGašper Žvan

O podjetju

Podjetje AVANT CAR d.o.o. je uveljavljen mednarodni ponudnik mobilnosti. Njihova ključna poslovna področja so kratkoročni najemi, dolgoročni poslovni najemi, upravljanje voznega parka in najemi vozila z voznikom. S široko paleto storitev uspešno sledijo poslanstvu in učinkovito premagujejo izzive sodobnega življenjskega sloga, naprednih poslovnih procesov ter potreb po raznovrstnih načinih mobilnosti. Obenem že dejavno implementirajo področje nove, električne mobilnosti, s katero se ukvarja raziskovalno-razvojni oddelek, ki ga sestavlja tim strokovnjakov z interdisciplinarnimi znanji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.