ATRIUM-NOVI INTERIERI d.o.o.

ATRIUM-NOVI INTERIERI d.o.o.

Božo Knehtl
PredstavnikBožo Knehtl

O podjetju

V družbi Atrium-novi interieri d.o.o. načrtujejo in proizvajajo pohištvo ter celostno opremljajo poslovne in bivalne prostore najrazličnejših namembnosti (pisarniški prostori, hoteli, zdravilišča, wellness ambienti, kongresni centri, dijaški in študentski domovi). Naročnikom nudijo izvedbo celotnega projekta opremljanja vse od idejne zasnove arhitekta. Podjetje izdeluje pohištvo v lastni, moderno opremljeni proizvodnji. Poslovanje je že v veliki meri digitalizirano, skupaj z informacijsko platformo, je medsebojno povezano in omogoča mrežno vodenje ter pripravo CNC strojev v NEST sistemu. Podjetje deluje po certifikatu za kakovost ISO 9001.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.