ATG ZUPAN d.o.o. Krmelj

ATG ZUPAN d.o.o. Krmelj

Miran Zupan
PredstavnikMiran Zupan

O podjetju

Podjetje ATG ZUPAN d.o.o. Krmelj s sedežem v Krmelju je družinsko podjetje, z več kot 25. letno tradicijo prodaje izdelkov s področja avtomobilske industrije. Poleg barv in lakov je v ponudbi mogoče najti celovite rešitve za potrebe vsake ličarske delavnice – od celotne palete potrošnega materiala do osebne zaščitne opreme. Strankam nudijo tudi produkte industrijskega programa, med drugim barve za les, konstrukcije, objekte, stroje ipd. So uradni zastopniki znamk znamk kot so Mipa, Cromax, 3M, Walcom, Bossauto, Monti, itd. V sodelovanju s podjetjem Avto storitve, Zupan Miran s.p. vodijo trening center, namenjen praktičnemu usposabljanju strank, predstavitvi optimalne uporabe artiklov iz prodajnega programa in predstavitvi novih produktov, ki prihajajo v ponudbo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.