Armat projekt d. o. o.

Armat projekt d. o. o.

Andrej Repše
PredstavnikAndrej Repše

O podjetju

Družba Armat projekt d. o. o.  je družinsko podjetje. Ukvarjajo se s projektiranjem in izgradnjo sodobnih montažnih objektov. Od ustanovitve leta 1993 so uspešno razširili svoj osnovni program, s katerim trgu ponujajo izgradnjo montažnih objektov z nosilnimi jeklenimi konstrukcijami, izdelavo in montažo ovojev zgradb na AB in JK konstrukcijah, ter energetske rešitve z lastnim produktom artDesign. Iz lastnega proizvodnega programa tržijo tudi manjše objekte, garaže, tipske avtomobilske nadstreške, nadstreške po meri, lamelne bariere, vrtne lope, kleparske zaključke in drugo. Njihovo poslanstvo je uvajanje najboljše gradbene kulture in širitev slednje preko podizvajalcev, načrtovalcev in arhitektov vse do končnega naročnika. Stremijo k najvišjim standardom kakovosti ter zagotavljanju in preseganju pričakovanj kupcev, ki skupaj z njimi gradijo prihodnost.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Svetovne reference:

Cargo-partner, Danfoss, Shell, Spar

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Avstrija

Želeni trgi:

Avstrija, Hrvaška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.