ARKO D.O.O.

ARKO D.O.O.

Damijan Barat
PredstavnikDamijan Barat

O podjetju

Podjetje ARKO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 v Ljutomeru. Že ob ustanovitvi so se opredelili, da jim bo kvalitetna storitev in zadovoljitev strank vedno glavno vodilo poslovanja. Njihova dejavnost je prodaja, proizvodnja, inženiring, zastopanje in servis. Uradno zastopajo svetovno prepoznavno družbo HIAB, ki je proizvajalec naprav za transport tovora, to je paletnih dvigal HIAB, gozdarskih dvigal LOGLIFT JONSERED, kotalnih in samonakladalnih prekucnikov MULTILIFT, oprtnih viličarjev MOFFETT ter dvižnih ploščadi ZEPRO. Zraven teh so tudi zastopniki podjetja MEILLER, ki je proizvajalec tristranih, kotalnih in samonakladalnih prekucnikov, hidravlike, tandemskih prikolic in polprikolic. Kar se je začelo kot majhna skupina inovativnih in motiviranih delavcev je danes ugledno podjetje z skupno 1500 kvadratnimi metri proizvodnih in komercialnih prostorov ter strokovno usposobljenim kadrom, ki za zadovoljstvo strank vedno znova dopolnjuje svoje znanje.

Specializacije

Pametna specializacija:

Transportna tehnika

Svetovne reference:

Hiab, Loglift Jonsered, Meiller, Moffett, Multilift, Zepro

Obstoječi trgi:

Hrvaška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.