Arcadia d.o.o.

Arcadia d.o.o.

Matjaž Mavsar
PredstavnikMatjaž Mavsar

O podjetju

Arcadia Lightwear že 30 let nudi svoje znanje in usluge najbolj znanim in uspešnim slovenskim arhitektom in oblikovalcem. Od najmanjših stanovanj in razstav, do pisarn, prodajaln, športnih in turističnih objektov, ter največjih industrijskih obratov, načrtuje pšrefinjene rešitve umetne razsvetljave, ki presegajo golo funkcionalnost, da bi dodale vrednost vsem projektom, v katere so vključene.

Arcadia Lightwear s svojimi projektantskimi izkušnjami, mednarodno mrežo dobaviteljev in natančnim poznavanjem njihovih produktov, poseduje vso potrebno znanje, da zadovolji vsem funkcionalnim in estetskm zahtevam vašega projekta.

 

Specializacije

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Črna gora, Kosovo, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.