ALPFRIGO D.O.O.

ALPFRIGO D.O.O.

Uroš Nastran
PredstavnikUroš Nastran

O podjetju

Podjetje ALPFRIGO d.o.o. je družinsko podjetje ustanovljeno leta 2001. Podjetje je specializirano za razvoj, proizvodnjo in trženje hladilne opreme za prehrambno industrijo, pekarstvo in gostinstvo. Na podlagi lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj na področju hladilstva, je podjetje razširilo svoj proizvodni program na področje medicine, farmacije in laboratorijev. Od ustanovitve dalje podjetje stalno vlaga v razvoj obstoječih in novih proizvodov ter v širitev trga. ALPFRIGO je izvozno usmerjeno podjetje, 90 % prihodka ustvari z izvozom, največ na trgih EU. Podjetje je prisotno v 30 državah. Odlikuje se po inovativnosti in izvirnih rešitvah, prilagojenih potrebam posameznih kupcev, kot tudi po fleksibilnosti in kvaliteti.

Specializacije

Pametna specializacija:

Hladilni in ogrevalni sistemi

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Češka republika, Črna gora, Danska, Estonija, Finska, Grčija, Italija, Latvija, Madžarska, Nizozemska, Švedska, Švica, Velika Britanija, ZAE, Portugalska, Kuvajt, Norveška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.