ALBA, d.o.o.

ALBA, d.o.o.

ALOJZ KRAČUN
PredstavnikALOJZ KRAČUN

O podjetju

Podjetje ALBA, d.o.o. je družinsko podjetje, ki deluje na področju razvoja in proizvodnje industrijskih tehtnic ter gravimetrijskih dozirnih sistemov po meri naročnika. Sodelujejo s številnimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji iz farmacije, živilstva, industrije avtomobilskih delov, industrije gradbenega materiala in drugimi. Številnim ponudnikom industrijske avtomatizacije pa svetujejo pri izbiri in implementaciji tehtalnih modulov. Kupci cenijo to, da je vsaka rešitev narejena posebej za njih in se popolnoma prilega njihovim unikatnim procesom. Njihova poslovna strategija temelji na evropskih standardih kakovosti ISO 9001, ISO/IEC 17020 in ISO/IEC 17025, ki potrjujejo najvišji nivo storitev. Kot akreditiran laboratorij izvajajo kalibracije in overitve mase, volumna, pretokov, pritiska, temperature, sile in vlage. Lahko bi rekli, da je metrologija DNK podjetja, zato so tudi  novo poslovno stavbo zasnovali v obliki pentagrama, ki simbolizira 500 mg etalonsko utež.

Specializacije

Pametna specializacija:

Meritve, Stroji

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.