AKRON D.O.O.

AKRON D.O.O.

Dejan Mir
PredstavnikDejan Mir

O podjetju

Podjetje Akron d.o.o. že od leta 1989 nudi celovite rešitve opremljanja z vgradnimi omarami in drugim pohištvom po meri ter dosega zavidljive rezultate. Prepoznate ga po vgradnih omarah z drsnimi vrati, predelnih stenah, spalnicah, otroških sobah in ostalem pohištvu po meri. Opremlja vse vrste prostorov, od spalnic in garderobnih sob do otroških in dnevnih sob, kopalnic, mansard, predsob, pisarn ipd. Blagovna znamka Akron je prepoznavna v domačem okolju, vedno bolj pa utira in pušča sledi tudi izven meja. Prodajni program pohištva Akron najdete po vsej Sloveniji, kakor tudi v tujini. Najbolj opremljen je specializirani razstavni salon v Ljubljani, ki nudi široko paleto vzorcev. Le-te je mogoče na najrazličnejše načine uporabiti tako pri vgradnih omarah kot pri ostalem prodajnem programu.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Avstrija, Italija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.