AKRAPOVIČ D.D.

AKRAPOVIČ D.D.

Igor Akrapovič
PredstavnikIgor Akrapovič

O podjetju

Podjetje Akrapovič d.d. je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje za razvoj in proizvodnjo izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile. Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 1.000 predanih in visokousposobljenih zaposlenih. Oddelek za raziskave in razvoj za področje dirkanja sodeluje z več deset zmagovalnimi dirkaškimi ekipami.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov

Svetovne reference:

Audi, BMW, General Motors, Honda, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, Yamaha, Bentley, Daimler, Ducati, KTM, Moto GP

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Francija, Hrvaška, Nemčija, Argentina, Avstralija, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Brazilija, Češka republika, Ciper, Črna gora, Danska, Egipt, Estonija, Finska, Grčija, Hongkong, Italija, Izrael, Japonska, Južna Koreja, Katar, Kazahstan, Kosovo, Latvija, Libanon, Luksemburg, Madžarska, Malezija, Malta, Mauricius, Nizozemska, Poljska, Romunija, Singapur, Španija, Švedska, Švica, Tajska, Tajvan, Turčija, Velika Britanija, ZAE

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.