AJM OKNA-VRATA-SENČILA D.O.O.

AJM OKNA-VRATA-SENČILA D.O.O.

Trivo Krempl
PredstavnikTrivo Krempl

O podjetju

Podjetje AJM okna-vrata-senčila d.o.o. je največji slovenski proizvajalec stavbnega pohištva. Podjetje ima dolgoletno tradicijo. S pomočjo najsodobnejše tehnologije proizvede najkakovostnejše izdelke, ki ustrezajo sodobnim standardom trga. Podjetje zaposluje 200 ljudi in ima razvejano prodajno mrežo doma in v tujini. Velik poudarek dajejo razvoju energetsko učinkovitega stavbnega pohištva (primernega za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo). S svojim najnovejšim izdelkom, novostjo v panogi, oknom Zero Sash, za katerega je značilna odsotnost okvirja krila okna, torej je krilo okna povsem iz stekla, podjetje vstopa tudi na zahtevne oddaljene trge, kot je japonski, ruski, korejski,… Podjetje je za svoje izdelke prejelo več nagrad in priznanj, med drugim tudi nacionalna priznanja za inovativnost, ipd.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki

Svetovne reference:

Rodenberg

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Italija, Japonska, Južna Koreja, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.