ADVANSYS D.O.O.

ADVANSYS D.O.O.

Zlatko Waiss
PredstavnikZlatko Waiss

O podjetju

Podjetje Advansys d.o.o. se ukvarja z razvojem vrhunskih informacijskih sistemov za igralniško industrijo. V svetovnem merilu je družba Advansys uvrščena med najuspešnejša podjetja, ki proizvajajo integrirane sisteme za upravljanje igralnih avtomatov in igralnih miz. Z bogatimi izkušnjami v igralništvu in širokim znanjem o IT sistemih, podjetje združuje najboljše od obeh svetov. Izdelki podjetja se razvijajo in proizvajajo v Sloveniji in EU ter testirajo v sodelovanju s kupci v najzahtevnejših igralnih okoljih. V nekaterih državah tržni delež družbe Advansys presega 60%. Več kot 45.000 modulov različnih izdelkov podjetja Advansys je trenutno nameščenih na več kot 15.000 režah in sto tabel, dodeljenih na več kot 250 igralnih tleh po vsem svetu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003 in zaposluje 47 strokovnjakov za razvojne, podporne in vzdrževalne, proizvodne in prodajne oddelke ter sodeluje s številnimi podizvajalci.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zabavna industrija

Obstoječi trgi:

Egipt, Tunizija, Angola

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.