ACORD-92 D.O.O.

ACORD-92 D.O.O.

Jože Štublar
PredstavnikJože Štublar

O podjetju

Podjetje Acord-92 d.o.o. je eden izmed vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniških komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji. Njihov prodajni program vključuje v svetu uveljavljene blagovne znamke, kot so Acer, Kingston, ASUS, APC, GIGABYTE, NEC, Logitech in številne druge… Njihova blagovna znamka računalnikov PCplus je v Sloveniji uveljavljeno ime osebnih računalnikov, z računalniki iz lastne proizvodne linije oskrbujejo vse glavne slovenske trgovce z računalniško opremo, so tudi edini OEM Microsoft partner v Sloveniji. Leta 1991 so začeli z delom kot skupina zanesenjakov, ki je iz majhnega podjetja, ki je sestavljalo računalnike v nekaj letih postalo ena največjih distributerskih hiš z računalniško opremo v Sloveniji.  

Specializacije

Pametna specializacija:

IT oprema

Svetovne reference:

AOC, Dell, Kingston, LaCie, Logitech, NEC Display Solutions, Philips, Powerwalker, Thecus, Toshiba, TP-LINK

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Češka republika, Hongkong, Nizozemska, Poljska, Španija, Švica, Tajvan, Velika Britanija, Irska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.