A2S d.o.o.

A2S d.o.o.

Ajoša Džumhur
PredstavnikAjoša Džumhur

O podjetju

Avtocenter A2S se je z več kot 30-letno tradicijo uveljavil kot zanesljiv partner mobilnosti v Savinjski regiji in širše. S poslanstvom, vsakomur omogočati brezskrbno mobilnost, je podjetje svoje storitve razširilo na celovito področje mobilnosti, od prodaje novih vozil znamk VW, VW gospodarska vozila in Audi, prodaje rabljenih vozil, temeljitega servisa z raznovrstnimi storitvami, do zavarovanj, financiranj, registracij, itn. A2S je svojo uspešno zgodbo osnoval na družinski ljubezni do branže, danes pa izjemno pozornost posveča povezanosti z lokalno in regijsko skupnostjo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil

Obstoječi trgi:

Nemčija, Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.