A-SOFT, d.o.o.

A-SOFT, d.o.o.

TADEJ MUHA
PredstavnikTADEJ MUHA

O podjetju

Podjetje A-soft d.o.o. se ukvarja z inovativnimi in najsodobnejšimi IT-rešitvami za integracijo in upravljanje poslovnih procesov v različnih podjetjih, organizacijah in ustanovah. Za svoje naročnike, ki prihajajo predvsem iz finančne industrije, telekomunikacij, logistike in farmacije, rešuje najzahtevnejše poslovne in tehnološke izzive ter ustvarja učinkovite IT-rešitve, ki jim zagotavljajo boljše poslovne rezultate in večjo konkurenčno prednost. V skupini podjetja A-soft sta še podjetje Sfera-IT (www.sfera-it.si) iz Maribora, ki je specializirano za datacentre in informacijsko varnost, ter podjetje Aero-IT (www.aero-it.eu), ki se ukvarja s pametnimi mesti in pametno infrastrukturo oz. wifijem.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.