3 TAV d.o.o.

3 TAV d.o.o.

Ludvik Ilovar
PredstavnikLudvik Ilovar

O podjetju

So uveljavljena slovenska družba s področja razvoja informacijskih rešitev. Delujejo od leta 2001, njihove izkušnje s področja informacijskih tehnologij in obvladovanja procesov poslovnih sistemov pa so še za nekaj desetletij bogatejše. Razvili so celovit, tehnološko napreden in modularno sestavljen poslovni informacijski sistem IS21 s poudarkom na masovnih obračunih komunalnih storitev in energentov. Z globalnimi partnerji razvijajo rešitve umetne inteligence za napovedovanje porabe energije v proizvodnih procesih in gospodinjstvih glede na različne vplivne dejavnike.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika, Napredne programske in informacijske rešitve, E-mobilnost, Poslovnih informacijski sistemi

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.