Novice o članih Deli stran

Zlati znak kakovosti podjetju AJM

10. 05. 2022

Zlati znak kakovosti podjetju AJM

Podjetje AJM je ponovno prejelo priznanje za najboljše dosežke v graditeljstvu, natančneje okoljski certifikat Zlati znak v graditeljstvu 2021/22 za »Sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva AJM pri novogradnjah in prenovah« ki ga podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK iz Ljubljane.

AJM je član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.

Kot poudarjajo v podjetju AJM, si prizadevajo za kakovost svojih izdelkov in storitev, med katere spadata montaža in servis oken in vrat AJM. 

»Najvišja kakovost je tisto, kar želimo, da naši kupci prepoznajo v naših izdelkih in storitvah,« je ob prejemu priznanja povedal direktor podjetja Trivo Krempl in dodal, »zato nas izredno veseli ponoven prejem Zlatega znaka kakovosti v graditeljstvu. Montaža oken in vrat, za katero smo prejeli priznanje, je ključna pri tem, da izdelki, torej nova okna in vrata, služijo svojemu namenu. Znak velja za nesporen dokaz, da smo vodilni v panogi, in da zato lahko kupec od nas povsem upravičeno pričakuje samo najboljše.«

AJM sicer izvaja dva načina montaže stavbnega pohištva, klasično AJM montažo, ki pride v poštev pri klasični gradnji in ob prenovah in t.i. »AJM energetsko montažo po standardu RAL«, ki je najboljša in najbolj primerna rešitev za vgradnjo stavbnega pohištva v primeru nizkoenergijskih in pasivnih gradenj.  

Znak kakovosti v graditeljstvu je sistem za ocenjevanje izdelkov in storitev iz področja graditeljstva. Najvišji, Zlati znak, pa označuje najboljše izdelke in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji. Znak je potrditev kakovosti izdelka za vse vpletene v poslovni proces – proizvajalca oziroma izvajalca, morebitnega investitorja in kupca oziroma uporabnika ter s tem vodi k zadovoljstvu in poslovni uspešnosti. 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.