Novice o članih Deli stran

Skupaj pod eno streho: Extra Lux in Uni-Biro

02. 08. 2022

Skupaj pod eno streho: Extra Lux in Uni-Biro

Extra Lux je v decembru 2021 postal 100-odstotni lastnik podjetja Uni-Biro. Cilj prevzema je združiti znanje in izkušnje obeh podjetij ter optimizirati nabavo, prodajo, logistiko in ostale zaledne službe ter zagotavljati kupcem dobave iz centralnega skladišča Extra Lux v roku 24 ur od naročila.

Extra Lux je eno vodilnih slovenskih podjetij za oskrbo z blagom, potrebnim za nemoteno poslovanje podjetij.

Dobavlja široko paleto izdelkov: pisarniški, toaletni, šolski in gospodinjski program, industrijska čistila in pripomočke, tiskalnike in pripadajoči potrošni material (tonerji, črnila), poslovna in promocijska darila ter številne druge izdelke.

Uni-Biro je prepoznan v prodaji Xeroxove opreme, za katero so odlični svetovalci pri izbiri in nakupu celotne palete izdelkov. Nadaljujejo prodajno-servisni program blagovne znamke Xerox, ki so ji dodali še blagovni znamki HP in Lexmark, predviden pa je tudi nadaljnji razvoj tega področja z vključitvijo drugih blagovnih znamk.

Obe podjetji se ponašata s 30-letno tradicijo, združitev pa pomeni dodatno podporo za uresničevanje zastavljene dolgoročne strategije.

 

☀️[SBC NA OBISKU]☀️ Spoznajte dobre zgodbe #SBC članov 🦾 Extra Lux 📎Podjetje Extra Lux je družinsko podjetje s 30 letno zgodovino. Zgodbo o uspehu smo začeli pisati s prodajo pisarniškega materiala. Danes Extra Lux zaposluje 81 sodelavcev, od tega 42 žensk in 39 moških. 📌V zadnjih dveh letih so veliko vlagali v razvoj podjetja in zaposlenih. Zamenjali so celoten informacijski sistem in v skladišču prešli na najnovejši sistem avtomatiziranega skladiščenja Modula. Ta jim mogoča hitrejšo pripravo naročil drobnega materiala. Modula ima na voljo 198 pladnjev prostora, s skupno površino cca. 700 m2. Trenutno imajo v njem skladiščenih 1186 različnih artiklov.

Posted by SBC - Slovenian Business Club on Friday, February 11, 2022

 

Slogan‚ »VSE VAŠE POTREBE POD« z združitvijo podjetij postaja še izrazitejši, saj več kot 9.000 kupcem v skupini poleg klasične dobave blaga iz centralnega skladišča Extra Lux ponujajo tudi svetovanje, servis in vzdrževanje tiskalniških naprav in jim tako pomagajo pri reševanju dnevnih izzivov na tem področju. Kakovostna podpora in hitra oskrba kupcev vključuje tudi storitev tiskanja in dotiska v sodelovanju z zunanjimi partnerji, zlasti tiskovin, kuvert, brošur, katalogov, etiket, majic in drugih promocijskih izdelkov. Kupcem poleg klasičnih naročil omogočajo enostavno in hitro naročanje preko B2B trgovine www.extra-lux.si.

Celoten članek si lahko preberete v reviji SBC Podjetnik, izdaja junij 2022.
Za izvod revije pišite na: info@podjetnaslovenija.si
Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.