Novice o dogodkih Deli stran

SBC ONBOARDING: Spoznavno srečanje novih članov v maju

06. 05. 2022

SBC ONBOARDING: Spoznavno srečanje novih članov v maju

Spoznavno srečanje novih članov SBC.

Na druženju, v četrtek, 5. 5. 2022 smo v Lounge, gostili člane, ki so se SBC-ju pridružili do meseca maja:

- AVTOHIŠA MALGAJ, d.o.o., Monika Malgaj;
- BELEKTRON d.o.o., Boštjan Bandelj;
- COMTRON d.o.o., Ivan Selar;
- DELTAHUB d.o.o., Primož Erjavec;
- ESSENTIA PURA d.o.o., Nejc Rusjan;
- F.A. MAIK d.o.o., Marjan Bezjak;
- FUTURA DDB d.o.o., Marko Vičič;
- GMT d.o.o., Tomaž Gider;
- HUBAT d.o.o., Gregor Hubat;
- KOZMETIKA AFRODITA d.o.o., Danica Zorin Mijošek;
- MENNYACHT d.o.o., Matjaž Murko;
- OPTICUM d.o.o., Rok Teržan;
- PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o., Vlado Gobec;
- RIHTER d.o.o., Janez Rihter
- SIBINČIČ KRIŽANEC o.p. d.o.o., Jan Sibinčič;

Vsem članom SBC sta dobrodošlico izrekla Joc Pečečnik, predsednik SBC in Maja Kocmur, direktorica SBC.
 
Vključenost članov v klubu in intenziven odnos nam zelo veliko pomeni. Skupaj smo močnejši in prav zato je pomembno, da smo v tej skupnosti trdno in homogeno povezani. V sproščenem vzdušju smo se med seboj spoznavali, pri čemer nismo pozabili našega programa SBC 2.0 in naših vrednot, ki pomenita bistvo uresničevanje vizije kluba: z odgovornim podjetništvom ustvarjamo boljšo in lepšo prihodnost.
 
 

Vizija

Vizija našega kluba je, da postane družbeno najbolj prepoznaven klub, ki z zgledom poštenega podjetništva spreminja dogajanje v slovenski družbi.

Poslanstvo SBC

Poslanstvo kluba je združevanje uspešnih lastnikov slovenskih podjetij, ki so do poslovnih rezultatov prišli na pošten način s svojo lastno idejo ali kot nasledniki družinskih podjetij in z lastnim trudom. Člani kluba so politično neodvisni, niso pravnomočno obsojeni in imajo poravnane vse obveznosti do države.


SBC – Klub slovenskih podjetnikov si prizadeva:

- ZA izboljševanje poslovnega okolja v Sloveniji (Program ZA prodorno Slovenijo za mandat 2018-2022);
- ZA prepoznavnost in ugled kluba ter posledično poštenega podjetništva v Sloveniji (letni SBC Forum, SBC Akademija, SBC Webinarji, sodelovanje v medijsko izpostavljenih projektih);
- ZA gojenje ˝gentleman˝ kulture med člani (spodbuja se preko različnih aktivnosti kluba, z mreženjem na srečanjih članstva in drugih aktovnostih kluba);
- ZA pospeševanje mednarodnega delovanja (povezovanje s sorodnimi klubi, že vzpostavljeno sodelovanje SBC – Kluba slovenskih podjetnikov z največjim nemškim združenjem za mala in srednja podjetja - BVMW, Nemčija in sosednje države).
 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.