Novice o članih Deli stran

Comark, član SBC na najatraktivnejšem sejmu v Evropi

19. 05. 2022

Comark, član SBC na najatraktivnejšem sejmu v Evropi

Podjetje Comark se te dni mudi na mednarodnem logističnem sejmu Breakbulk Europe 2022 v Rotterdamu, kjer gradijo povezave med vsemi ljudmi, ki so vključeni v logistiko in transport projektnih tovorov ter tovorov izrednih mas in dimenzij.

Comark, d.o.o., član SBC se aktivno in uspešno ukvarja z organiziranjem izrednih prevozov že 30 let. Kot izkušen partner v projektni logistiki, podjetje deluje globalno, kar pomeni, da vaš tovor varno pripeljejo iz točke A do točke B, kjerkoli na svetu, s pomočjo kvalitetnih in ustaljenih partnerjev.

»Naše prednosti so dolgoletne izkušnje, znanje, kvalitetna organizacija, prilagodljivost in široka mreža zaupanja vrednih poslovnih partnerjev. Cilj, ki ga zasledujemo, je kvalitetno in varno izpeljan transport,« poudarja Branko Butala, lastnik podjetja Comark.

Sejem Breakbulk v Evropi velja za največjega in najatraktivnejšega, privabi namreč razstavljavce in obiskovalce iz celega sveta, če smo bolj natančni iz več kot 120 držav, kar ga naredi zares globalnega in veličastnega.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.