Novice o članih Deli stran

Akrapovič uspešno debitiral na dogodku World Ducati Week

29. 07. 2022

Akrapovič uspešno debitiral na dogodku World Ducati Week

Pri podjetju Akrapovič so se prvič udeležili tridnevnega dogodka World Ducati Week v Italiji, na katerem je njihov edinstveni razstavni prostor vzbudil veliko zanimanja.

Dogodek, ki je med 22. in 24. julijem potekal na dirkališču v Misanu (Misano World Circuit Marco Simoncelli), je pritegnil veliko množico obiskovalcev. Očitno so Ducatijevi vozniki in drugi motociklistični navdušenci dogodek že težko čakali. Obiskovalcem so bile na voljo številne aktivnosti na stezi in zunaj nje, na ogled pa je bilo tudi mnogo eksponatov in izdelkov, tudi na Akrapovičevem razstavnem prostoru, ki je bil tokrat v skladu s celostno podobo dogodka odet v rdečo barvo.

Podjetje Akrapovič z Ducatijem tesno sodeluje pri tekmovalnih in tudi komercialnih projektih, pri čemer sta podjetji skupaj ustvarili »zanesljivo partnerstvo za premagovanje zahtevnih pogojev« (A Trusted Partnership for Challenging Conditions). Slovenski proizvajalec je bil tako tudi eden glavnih partnerjev dogodka WDW 2022. Da podjetji tesno sodelujeta, je bilo več kot očitno tudi na Akrapovičevem razstavnem prostoru, na katerem so si lahko obiskovalci ogledali številne izpušne sisteme, namenjene Ducatijevim motociklom.

Med drugim so bili na ogled izpušni sistemi za Panigale V2 in V4 ter Multistrado V4 – ki jih je podjetje razvilo v sodelovanju z Ducatijevimi strokovnjaki – dirkalnik Ducati Desmosedici GP, opremljen z Akrapovičevim izpušnim sistemom, ki ga je vozil Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team), ter del unikatnega izpušnega sistema, s katerim je Jorge Martin (Prima Pramac Racing) letos postavil hitrostni rekord prvenstva MotoGP v Mugellu, kjer je dosegel hitrost 363,6 km/h. Poleg tega so razstavni prostor obiskali tudi dirkači, ki nastopajo v MotoGP, WorldSBK, WorldSSP in drugih prvenstvih. Delili so avtograme in se družili z navijači.

 

Za podjetje Akrapovič je bil dogodek velika uspešnica, celotna ekipa pa je na njem zelo uživala, se z veseljem družila z obiskovalci in bila ponosna, da je del Ducatijeve družine in glavni partner WDW 2022. Kot so še dejali, se vsi že veselijo dogodka v letu 2024.

Vir fotografije: Akrapovič

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.