Razpisi

Razpisi po izboru podjetja Tiko Pro, ki je specializirano za svetovanje podjetjem pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev. Za več informacij pišite na: info@tiko-pro.si

Pretekli razpisi

Aktualni razpisi

Samo še 18 dni.

2. javni razpis za podukrep 6.4 - Podpora za naložbe v vzpostavitev in razvoj nekmetijskih dejavnosti

50 % subvencije ( do 200.000 eur ) za vzpostavitev in razvoj nekmetijskih dejavnosti na podeželju. 

Samo še 30 dni.

SID banka - Covid19 - Likvidnostni kredit

Neposredno financiranje podjetij za olajšanje poslovanja v času epidemije COVID-19 v obliki kredita v višini od 100.000 € do 7 milijonov € (za MSP) oziroma do 12 milijonov (za veliko podjetje). Rok za oddajo vloge je do porabe sredstev.

Samo še 35 dni.

Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022

70-75% za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini

Samo še 153 dni.

Nepovratna sredstva za krepitev trženja blagovnih znamk na tujih trgih prek showroomov

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje upravičenih stroškov krepitve trženja blagovnih znamk preko showroomov na tujih trgih.
Samo še 181 dni.

Javni poziv “Varovanje inovacijskega potenciala”

Javni poziv je namenjen varovanju inovacijskega potenciala podjetij, ki je ogrožen zaradi krize v gospodarstvu, ki jo je povzročila pandemija COVID-19.

Samo še 477 dni.

Vavčer za kibernetsko varnost

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov za sistemski varnostni pregled in/ali vdorni (penetracijski) test.

Samo še 477 dni.

Vavčer za prototipiranje

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov, povezanih z izdelavo fizičnega ali digitalnega prototipa.

Samo še 477 dni.

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov usposabljanja za dvig digitalnih kompetenc.

Samo še 485 dni.

Vavčer za patente, modele, znamke

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov: priprave patentne prijave, prijave modela, znamke, prijave in/ali vzdrževanja in/ali širjenja prijave v tujino, prevoda prijave.

Samo še 485 dni.

Vavčer za pridobitev certifikatov

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi ciljne skupine k pridobitvi novega certifikata oziroma osvojitev novih sistemov vodenja in vzdrževanja certifikatov za sisteme vodenja in proizvodov, s čemer se bo povečala njihova konkurenčnost, možnost

Samo še 485 dni.

Vavčer za pripravo digitalne strategije

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi podjetja k pripravi digitalne strategije z namenom digitalne transformacije podjetij, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Samo še 485 dni.

Vavčer za digitalni marketing

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi podjetja k uvajanju digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.