Možnost zaposlitve prebežnikov iz Ukrajine

V klub prihaja vedno več povpraševanj v zvezi z zaposlitvijo ukrajinskih prebežnikov. Ker želimo bolj sistematično koordinirati to tematiko vas prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik, s katerim nam boste sporočili vaše potrebe in želje z zaposlovanjem ukrajinskih prebežnikov v vaših podjetjih.

Informacije bomo prenesli dobrodelnim organizacijam pri katerih se že vrstijo povpraševanja ukrajinskih prebežnikov po aktivnem vključevanju v vsakodnevno življenje, kar vključuje tudi zaposlovanje.

Ob tej priložnosti vam pošiljamo tudi skupek življenjepisov žensk/mater, ki so v Slovenijo prišle večinoma kot spremljevalke otrok Mladinskega simfoničnega orkestra Ukrajine in so izkazale interes za delo.

O aktualnih informacijah vas bomo sproti obveščali.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.