Epidemija je naša realnost že drugo leto zapored, zajedla se je prav v vse pore našega udejstvovanja. S pojavom novih različic, še posebej omikronom, ostaja prihodnost negotova tudi v letu 2022. Je pred nami zadnja težka zima? Kaj storiti za dobro kontrolo virusa? Kakšne posledice bo pustila epidemija in kakšno bo življenje po epidemiji?

Te in druge odgovore bomo iskali z enim najboljših slovenskih razlagalcev epidemičnih razmer, ki lahko kot zdravnik, predstojnik Katedre za mikrobiologijo in imunologijo in publicist ter pisec poda odličen vpogled na medicinski in hkrati sociološki vidik trenutnih razmer. 

 

Z nami bo: 

  • prof. dr. Alojz Ihan
  • Pogovor bo vodila članica SBC mag. Katja Kraškovic, GEA College.

 

Število mest v SBC Loungu je omejeno na 25 oseb (le za člane SBC). Dogodek boste lahko spremljali tudi preko spleta. 

Dogodek bo potekal skladno s trenutnimi ukrepi (PCT), ker pa želimo zagotoviti visok standard varnosti, bomo pred dogodkom poskrbeli za testiranje vseh udeležencev. 

 

PRIJAVNICA

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.