Uspešno ste se prijavili na Prednovoletno srečanje!


 

Prihaja revija The Economist: Svet v 2022!

S premiernim izidom svetovno znane revije The Economist v slovenskem jeziku SBC – Klub slovenskih podjetnikov v slovenskem jeziku utira pot najboljšim uredniškim vsebinam iz Londona, poleg tega pa ponuja vrhunske teme, ki jih pripravlja slovensko uredništvo revije. V prvi slovenski izdaji revije The Economist boste drugim boste lahko brali:

 

  • veliki intervju z Jocom Pečečnikom, predsednikom SBC – Kluba slovenskih podjetnikov,
  • o tem, kako je Slovenija je prihodnost, trajnost pa je zapisana v genih prebivalcev,
  • o tem, kako naj Slovenija izvede uspešen prehod v trajnostno gospodarstvo,
  • o lesu, ki je zlato tretjega tisočletja,
  • zgodbo o tem, kako se je rodila in resnično postala zamisel, da Slovenija kot prva na svetu v ustavo zapiše pravico do neokrnjene strateške surovine – vode,
  • o tem, kako se geopolitika vrača na veliki svetovni oder in kako tesno je z geopolitiko povezana Slovenija,
  • o pametnih vaseh, ki so izjemna poslovna priložnost in obenem prostor, ki omogoča kakovostno življenje, ter
  • o številnih drugih aktualnih temah, ki so pomembe za razumevanje sveta in poslovnega trenutka zdajšnjega časa.

 

Teme prihajajo izpod peres vrhunskih slovenskih strokovnjakov, med njimi dr. Egona Zakrajška, dr. Lučke Kajfež Bogataj, dr. Danila Türka, Franca Bogoviča in številnih drugih poznavalcev in strokovnjakov.

 

Spoštovane članice in člani SBC - še nekaj dni nas loči do izida revije The Economist: Svet v letu 2022 prvič v Sloveniji in prvič v slovenščini – v partnerstvu SBC s svetovno znano britansko založniško hišo! Odlično branje, ki ga mora imeti na svoji mizi vsak podjetnik, boste prejeli po 20. decembru.

 

Svet v 2022 - Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo

SBC – Klub slovenskih podjetnikov z medijsko hišo The Economist marca prihodnje leto organizira poslovno konferenco Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo.

Dogodek, ki je namenjen članicam in članom SBC, bo edinstven v več pogledih. Konferenca bo na enem mestu zbrala odlične goste. Kot aktivni udeleženci bodo na konferenci sodelovali prodorni tuji in slovenski podjetniki ter lucidni tuji in domači intelektualci, premišljevalci sveta, ki bodo vsak na svoj način prispevali k vsebinsko bogatemu programu.

Namen poslovne konference Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo je predstaviti Slovenijo kot prostor prihodnosti, v katerem živijo ustvarjalni posamezniki, podjetniki in vsi drugi, ki spoštujejo svoje življenjsko okolje, sobivajo z naravo in doma, v Sloveniji, razvijajo rešitve z visoko dodano vrednostjo, ki navdušujejo po vsem svetu.

 

Podjetnik je človek prihodnosti

Posebno mesto na konferenci bodo imeli odlični podjetniki. Podjetnice in podjetniki so v zahodnem svetu gonilo napredka, razvoja in blaginje. Njihov vpliv na gospodarstvo in na družbo sta izjemna. V spremenjenih razmerah, kakršnim smo priča v zadnjih dveh letih, se vloga podjetnikov dodatno krepi. Podjetnik je človek prihodnosti.

O vlogi in odgovornosti podjetnic in podjetnikov bodo razmišljali gostje, vrhunski tuji podjetniki,  na panelu Podjetnik prihodnosti, ki bo potekal skozi moderirano razpravo. 

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.