Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Poslanstvo SBC – Kluba slovenskih podjetnikov je združevanje uspešnih lastnikov  slovenskih podjetij, ki so do poslovnih rezultatov prišli na pošten način s svojo lastno idejo ali kot nasledniki družinskih podjetij in z lastnim trudom. Člani združenja so politično neodvisni, niso pravnomočno obsojeni in imajo poravnane vse obveznosti do države.

SBC – Klub slovenskih podjetnikov si prizadeva:

ZA izboljševanje poslovnega okolja v Sloveniji (Program ZA prodorno Slovenijo za mandat 2018-2022)

ZA prepoznavnost in ugled kluba ter posledično poštenega podjetništva v Sloveniji (letni SBC Forum, SBC Akademija, SBC Webinarji, sodelovanje v medijsko izpostavljenih projektih)

ZA gojenje ˝gentleman˝ kulture med člani (spodbuja se preko različnih aktivnosti kluba, z mreženjem na srečanjih članstva in drugih aktovnostih kluba)

ZA pospeševanje mednarodnega delovanja (povezovanje s sorodnimi klubi, že vzpostavljeno sodelovanje SBC – Kluba slovenskih podjetnikov z največjim nemškim združenjem za mala in srednja podjetja - BVMW, Nemčija in sosednje države)

Vizija

Vizija SBC – Kluba slovenskih podjetnikov je, da postane družbeno najbolj prepoznaven klub, ki z zgledom poštenega podjetništva spreminja dogajanje v slovenski družbi.

5 zlatih vodil SBC 

Delovanje SBC je utemeljeno na 5 zlatih vodilih

Vas zanima več o programu kluba? 

Program SBC za podjetnost in podjetništvo ima cilj povečati dobrobit vseh družbenih skupin in tako ustvarilti družbo blaginje. 

 


 

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.