Tanja Skaza

Tanja Skaza

Tanja Skaza, po izobrazbi diplomirana ekonomistka in direktorica podjetja, je že več kot 13 let zaposlena v družinskem podjetju Plastika Skaza, ki je eno izmed vodilnih v Sloveniji v predelavi in oblikovanju plastičnih mas. Pod njenim vodstvom so v Skazi razvili in začeli izdelovati tudi izdelke z lastnima blagovnima znamkama, kuhinjski kompostnik za biološke odpadke Organko in linijo kuhinjskih dizajnerskih izdelkov C! Cuisine, s čimer so vnesli pridih sodobnega življenjskega sloga še v 1,3 milijona domov.

 

Podjetje Skaza je že 40 let del razvoja Šaleške doline in zaposluje več kot 310 ljudi. Spada v skupino 100 najbolj navdušujočih podjetij v Evropi in je prejelo več nagrad, med drugim priznanje Zlata gazela 2014, Managerkam prijazno podjetje, direktorica Tanja Skaza pa je postala Mlada managerka 2014 in Evropska naj managerka 2014. Podjetje je razvojno usmerjeno in je pod imenom znanih multinacionalk, s katerimi sodeluje, prisotno v več kot 5 milijonih domov po vsem svetu. Podjetje izvaža več kot 97% izdelkov v tujino, med drugim sodelujejo tudi z Ikeo, Striebel&Johnom, Landis&Gyrom in Grammerjem, v Sloveniji pa z Gorenjem.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.