Štefan Pavlinjek

Štefan Pavlinjek

Štefan Pavlinjek je skupaj z ženo 100 % lastnik skupine ROTO, ki danes predstavlja 12 družb s proizvodnjo v štirih evropskih državah; v Sloveniji, Makedoniji, Srbiji in na Hrvaškem. Skupina ROTO zaposluje približno 250 ljudi. Je glavna gonilna sila pri razvoju orodij, proizvodov in tehnologij v podjetju. Skrbi za izvedbo in vpeljevanje nove tehnološke opreme in je hkrati vključen v celotno dejavnost podjetja.


Izdelki skupine se pod blagovno znamko ROTO prodajajo na vseh kontinentih, razen Artike in Antartike, in so razdeljeni v več prodajnih programov - komponente za navtično industrijo, komponente za kmetijske stroje, za avtomobilsko industrijo, komponente za ostalo industrijo, Roto Voda, Roto Sport, Roto Agri in Roto Garden. Podjetje ima lastni razvojni oddelek, kjer se izdelujejo prototipi, orodja in pripravljajo materiali. S pomočjo razvojnega oddelka je vzpostavljen sistem razvoja izdelkov od ideje do končnega produkta.


Poleg tega, da je uspešen podjetnik, je dejaven tudi v številnih institucijah, povezanih z gospodarstvom. Bil je predsednik Obrtne zbornice Slovenije, prav tako je član in predstavnik za Slovenijo svetovne organizacije rotomoldinga ARM. Dejaven je tudi kot organizator poslovnih borz, vinski vitez in somelje.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.