Martin Jezeršek

Martin Jezeršek

Pri 25ih letih in ob dejstvu, da je najmlajši od štirih sinov v družini, je Martin Jezeršek pred tremi leti sedel na direktorski stol družinskega podjetja z najdaljšo tradicijo cateringa v Sloveniji.

Pred tem je izkušnje nabiral tako doma kot v tujini. Po končanem študiju na mariborski Višji šoli za gostinstvo in turizem je bil sprejet na eno najboljših in hkrati najstarejših hotelirskih šol na svetu Ecole Hoteliere de Lausanne v Švici. Temu je sledilo delo v Londonskem podjetju za organizacijo mednarodnih poslovnih dogodkov in projektno delo v Sloveniji in tujini.

Podjetje Jezeršek gostinstvo danes zaposluje 60 oseb in pod znamko Jezeršek in SORA Catering deluje v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem. V letu 2015 je podjetje ustvarilo več kot 5 milijonov evrov prihodkov in sodelovalo na številnih velikih dogodkih kot je EXPO 2015 v Milanu, EuroBasket 2015 Zagreb in UEFA Champions Club na nogometnih tekmah lige prvakov.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.