Joc Pečečnik

Joc Pečečnik

Joca Pečečnika slovenska javnost pozna kot ustanovitelja svetovno znane multinacionalke Interblock, ki razvija in prodaja vrhunsko igralniško tehnologijo in je z rešitvami prisotno v vseh globalnih igralniških središčih po svetu. Pečečnik je tudi prvi mož Bežigrajskega športnega parka. Bil je pobudnik ustanovitve SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, ki povezuje odlične slovenske ustanoviteljev in lastnike podjetij. Klub je z njegovo podporo zaživel v začetku leta 2014.

Joc Pečečnik je na mestu predsednika SBC na podlagi triletnega mandata, ki ga je od skupščine kluba prejel poleti 2021. Pečečnik je v prvi polovici leta 2022 uresničil program SBC 2.0, s programom 3.0 pa nadaljuje nadgradnjo delovanja kluba, močnejše zavzemanje za boljšo podobo podjetnikov, krepitev članstva, internacionalizacijo delovanja kluba in razvijanje klubskega servisa, ki je preko mreženja, dogodkov in strateških povezav doma in v tujini podporna platforma za delovanje članov SBC.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.