Center mobilnosti Špan: jubilejnih 40 let

Člani

06. Januar 2023

Center mobilnosti Špan: jubilejnih 40 let

Družinsko podjetje, Center mobilnosti Špan, ki je član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov že od leta 2018, praznuje jubilejnih 40 let. Skozi vsa ta leta so iz majhnega družinskega podjetja, z nenehnim razvojem in iskanjem novega, zrasli v sodoben center, kjer najdemo vse, kar se vrti na enem mestu.

Ob takšnem okroglem jubileju, so v svojem »Španovem mestu«  pripravil slavje kot se za tako slavnostni dogodek spodobi.

Na praznovanje obletnice so povabili svoje poslovne partnerje, kjer so predstavili najsodobnejši salon vozil Volkswagen, ki je bil odprt leta 2020, vendar otvoritve zaradi takratnih razmer, katerim je botrovala epidemija, ni bilo.

Špan 40.jpg

Salon Volkswagen za osebna in gospodarska vozila Volkswagen, je zasnovan po najsodobnejših smernicah znamke Volkswagen in nakazuje najnovejšo ureditev Volkswagnovih prodajnih mest. Odlikuje ga moderna zunanja arhitektura in novi barvit design v notranjosti.

Zvezde večera, člani družine Špan, Ludvik, Ida, Damjan, Patricija in Anja Špan so obiskovalce popeljali skozi zgodovino podjetja in se spominjali najpomembnejših mejnikov.

Špan 40 retro.jpg

Podjetje Špan je svoje korenine pognalo leta 1982 v stari kovačiji na Brezovici, na skromnih 32 kvadratih. Danes pa se lahko postavijo s sodobnim centrom mobilnosti s 111 zaposlenimi.

Špan 40.jpg

»Zadovoljni in uspešni zaposleni so najpomembnejši cilj podjetja in hkrati zagotovilo uspeha podjetja na dolgi rok. Želim si, da bi se zaposleni v našem podjetju še naprej čutili pripadne, da bodo radi delali in tudi ostali pri nas,« pravi Damjan Špan, direktor podjetja.Špan 40 3.0.jpg

Špan, družbeno odgovorno podjetje

Center mobilnosti Špan bo ob svoji 40-letnici ozelenil del občine. Zasadili bodo 40 lip, ki bodo skupaj tvorile drevored.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano