Vavčer za digitalni marketing za socialna podjetja

Razpisi SAMO ŠE 116 DNI

16. November 2022

Vavčer za digitalni marketing za socialna podjetja

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi ciljne skupine iz točke 4 tega javnega poziva k uvajanju digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. 

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov za digitalni marketing.

UPRAVIČENCI

Na poziv se lahko prijavijo socialna podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti.

UPRAVIČENI STROŠKI

  • Stroški izdelave nove spletne strani (vključno z mobilno prilagoditvijo) in izvedba testiranja spletne strani s tehničnega in UX/UI vidika. Minimalna višina subvencije za spletno stran (vključno z mobilno prilagoditvijo) in testiranje je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 1.500,00 EUR.
  • Stroški izdelave nove mobilne aplikacije in izvedba testiranja mobilne aplikacije s tehničnega in UX/UI vidika. Minimalna višina subvencije za mobilno aplikacijo in testiranje je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 1.000,00 EUR.
  • Stroški vzpostavitve lastne spletne trgovine in izvedba testiranja. Minimalna višina subvencije za vzpostavitev lastne spletne trgovine in testiranje je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 2.500,00 EUR. 
  • Stroški vzpostavitve lastne rezervacijske platforme in izvedba testiranja. Minimalna višina subvencije za vzpostavitev lastne rezervacijske platforme in testiranje je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 2.500,00 EUR.

VIŠINA SUBVENCIJE

Maksimalna skupna višina subvencije je 7.500,00 EUR za vse aktivnosti skupaj.​​​​​​​

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Required
Required