WEBER d.o.o.

WEBER d.o.o.

Jože Weber
PredstavnikJože Weber

O podjetju

Podjetje WEBER d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Ustanovil ga je Jože Weber. Podjetje je nastalo na osnovi obrtniške delavnice leta 1977. Proizvodnja se je takrat začela s starimi stružnimi avtomati, sčasoma se je tehnologija menjavala z modernejšo. Danes proizvodni park obsega 30 CNC stružnih avtomatov in štiri CNC obdelovalne centre. Proizvodni program obsega proizvodnjo priključnih elementov, struženje na CNC stružnih avtomatih in obdelavo na CNC obdelovalnih centrih. Proizvajajo različno velike serije velikega števila standardiziranih proizvodov (predvsem priključke za hidravliko), poleg tega pa nudijo izdelavo različnih izdelkov, prilagojenih specifičnim željam naročnikov iz različnih kovin (avtomatsko jeklo, konstrukcijsko jeklo, medenina, nerjavno jeklo, aluminij…). Pohvalijo se lahko z renomiranimi kupci, ki se ukvarjajo s klimatizacijo in ogrevanjem, ladjedelništvom, avtomobilsko industrijo, hidroelektrarnami, izdelovanjem sesalne tehnike in žag ter servisom za hidravliko. Njihovi izdelki se nahajajo v različnih transportnih vozilih (ladjah, tovornjakih) in napravah, v različnih državah od Avstrije in Nemčije do Švedske, Sibirije, Venezuele, Japonske in Kamčatke.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.