VARIS LENDAVA D.O.O.

VARIS LENDAVA D.O.O.

Sabina Sobočan
PredstavnikSabina Sobočan

O podjetju

Podjetje Varis Lendava d.o.o. se uvršča med najboljše proizvajalce gotovih kopalnic v Evropi. S temi posebnimi izdelki, ki predstavljajo njihov najpomembnejši produkt, opremljajo tudi hotele najprestižnejših svetovnih hotelskih verig, med katerimi so Sheraton, Hampton by Hilton, Motel One, Intercity, Novotel, Holiday Inn, Steigenberger, HIEX in Scandic. V njihovi 40-letni zgodovini so jih izdelali že več kot 90 tisoč. Poleg gotovih kopalnic spadajo med njihove prepoznavne produkte tudi betonski elementi za skate parke in pump track steze – posebni poligoni, namenjeni kolesarjem in rolkarjem. Za njihove vrhunske izdelke so prejeli že več nagrad in jih lahko v celoti izdelajo po meri želja kupcev. Večino jih prodajo v tujino, največ pa jih izvozijo na nemški trg, kjer s 15-odstotnim tržnim deležem spadajo med vodilne proizvajalce gotovih kopalnic. Med njihovimi najpomembnejšimi trgi pa so tudi Švica, Avstrija in Hrvaška.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Oprema in izdelki

Svetovne reference:

Hampton by Hilton, Holiday Inn, Intercity, Motel One, Sheraton, Steigenberger

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Danska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.