Ugodna prodaja dveh individualnih skoraj nič - energijskih hiš na otoku Krk

20. 04. 2021

Ugodna prodaja dveh individualnih skoraj nič - energijskih hiš na otoku Krk

O PODJETJU GEC, d.o.o.

Skupina GEC je v družinski lasti. Leta 1970 je podjetje ustanovil g. Emil Gec, ki ima v lasti družbi GEC GP d.o.o. Delnice – žago za predelavo lesa in GEC d.o.o. v obmejnem kraju Plešce na Hrvaškem, ki se že več kot 45 let ukvarja s predelavo plastike. Od leta 2015 so prisotni tudi v turističnem sektorju, turiste, ki si želijo neokrnjene narave ob Kolpi, sprejemajo v počitniški hiši Rupicapra. Dejavni so tudi na nepremičninskem področju, nedavno so predstavili projekt dveh počitniških hiš na Krku.

Ponudba

POSEBNA PONUDBA ZA ČLANE SBC:

Investitor GEC, d.o.o. članom SBC po ugodni ceni omogoča nakup dveh individualnih skoraj nič – energijskih hiš na otoku Krk
Več o ponudbi najdete na https://www.rihter.si/ekskluzivno-prodaja-dveh-idilicnih-pocitniskih-hisk-na-krku/

Kontakt

SEA&SUN RESIDENCE KRK
https://web.facebook.com/SeaSun-Residence-Krk-100466444714582/
Irena Gec Andlar mag. oec., Gec d. o. o. Plešce
mail:gec@gec.hr
mob:00385-91-404-7181

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.