Trimesečna brezplačna objava prodajnih ponudb in vzpostavitev brezplačne povezave prek XML vmesnika (Gambit trade, enaA.com)

20. 04. 2021

Trimesečna brezplačna objava prodajnih ponudb in vzpostavitev brezplačne povezave prek XML vmesnika (Gambit trade, enaA.com)

Prodaja neživilskih izdelkov se je v teh dneh preselila na splet. enaA.com beleži dnevno več kot 10 % rast prodaje in je ena treh najpomembnejših delujočih spletnih prodajnih poti za gospodinjstva in podjetja.

Članom SBC, ki v tem trenutku iščejo poti, kako ponudbe iz svojih skladišč, prodajnih polic in proizvodnje plasirati na trg, na enaA.com zagotavljajo trimesečno brezplačno objavo ponudb ter vzpostavitev brezplačne povezave  preko XML vmesnika.

Zaradi velikega povpraševanja po tej storitvi imajo trenutno prednost ponudniki, ki ponujajo izdelke, ki jih kupci potrebujejo za vsakdanje delo in življenje.

Več informacij na https://www.enaa.com/.

Predlog za sodelovanje posredujte na Aljošo Domijana, člana SBC, na mail: ad@gambit.si.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – trimesečna brezplačna objava prodajnih ponudb in vzpostavitev brezplačne povezave prek XML vmesnika (Gambit trade, enaA.com)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:
prek spletne povezave
– po mailu: predlog za sodelovanje posredujte na Aljošo Domijana, člana SBC: ad@gambit.si

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.