Rešitve za varen oddaljen dostop do IT sistema podjetja in za obrambo pred hekerskimi napadi (Smart Com)

20. 04. 2021

Rešitve za varen oddaljen dostop do IT sistema podjetja in za obrambo pred hekerskimi napadi (Smart Com)

Podjetje Smart Com nudi rešitve na področju informacijsko-komunikacijske tehnologije za varno in učinkovito delo od doma. Ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost vam svetuje pri izboru optimalne rešitve in zagotavlja tehnično podporo pri njeni vzpostavitvi.

– Z rešitvijo Pulse Secure na preprost način poskrbite za varen oddaljen dostop vaših zaposlenih oziroma zunanjih sodelavcev do informacijskega sistema podjetja (elektronske pošte, notranjih virov in datotečnega sistema, ERP, spletnih aplikacij, intraneta …) preko katere koli naprave (prenosnik, pametni telefon …):

  • Enostaven nadzor nad oddaljenimi dostopi s možnostjo podrobnega dodeljevanja vlog in pravic.
  • Sledljivost aktivnosti dostopa uporabnikov do informacijskega sistema v skladu z GDPR določili.
  • Enotna dostopna točka in preprost upravljavski in uporabniški vmesnik za odlično uporabniško izkušnjo.
  • Uporaba večfaktorske avtentikacije ali certifikatov.
  • Kompatibilnost z različnimi operacijskimi sistemi (Windows, Android, iOS, MacOS,…).

– Z rešitvijo Vade Secure zagotovite obrambo pred hekerskimi grožnjami v vsebini e-pošte, ki predstavlja ključno orodje za izvajanje napadov na informacijski sistem podjetja. S tem se zoperstavite kibernetskim napadom, ki ogrožajo poslovanje:

  • Varuje pred vsemi vrstami napadov prek e-pošte vključno z zlonamerno programsko opremo, lažnim predstavljanjem, direktorskimi prevarami in napadi ničtega dne.
  • Zaščita s predvidevanjem (prediktivna zaščita) z uporabo strojnega učenja in umetne inteligence.
  • Podpira Office 365, Exchange, G Suite, Zimbro idr.

Prav zlorabe povezane z e-pošto in delom od doma so v teh časih v porastu, zato je skrb za varnost pomembna, da vas ne prizadene še hekerski napad.

Več informacij na info@smart-com.si ali na telefonu 01 5611 606.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – rešitve za varen oddaljen dostop do IT sistema podjetja in za obrambo pred hekerskimi napadi (Smart Com)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:

mail: info@smart-com.si
telefon: 01 5611 606.

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.