Privarčujte z nakupom pohištva po meri Akron

20. 04. 2021

Privarčujte z nakupom pohištva po meri Akron

O PODJETJU AKRON, D. O. O.

Akron že 30 let nudi celovite rešitve opremljanja s pohištvom po meri za vse prostore, med katerim izstopajo zlasti vgradne omare z drsnimi vrati. Poleg stanovanjskih, opremlja tudi poslovne prostore, od pisarn, sejnih sob in recepcij, do trgovin, hotelov in drugih ambientov.

Akronovo pohištvo odlikuje vrhunska kakovost, precizna izdelava in najboljši materiali  v želenih barvnih kombinacijah.  Prednost sodelovanja z Akronom je v celovitem pristopu: svetovanje, priprava idejnih načrtov, 3D skice, izmera, izdelava, dostava in vnos pohištva ter montaža

Ponudba

S sodobnim poslovnim pohištvom po meri se Akron prilagaja vašim zahtevam.

V kolikor ste zavezani k plačevanju v Invalidski sklad, z nakupom privarčujete 16,80 % kupnine. Preglejte podrobnosti na povezavi.

Akron ponuja tudi možnost poslovnega najema pohištva, ki predstavlja finančno svobodo za tekoče poslovanje. Postopek je hiter in enostaven. Preverite prednosti operativnega leasinga.

Kontakt

Irena Slemenšek, vodja prodaje
irena.slemensek@akron.si
041 917 104
www.akron.si

Akron d.o.o.
Barletova 4
1215 Medvode

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.