Ponudba za člane SBC - Domača TrgOWinca (Optiweb, d.o.o. )

13. 04. 2021

Ponudba za člane SBC - Domača TrgOWinca (Optiweb, d.o.o. )

V podjetju Optiweb so na podlagi trenutnega izpada prodaje pri njihovih strankah in partnerjih kreirali nov produkt Domača TrgOWinca. Namenjen je predvsem lokalnim prodajalcem hrane in pijače, ki morajo v tem času spreminjati načine dostopa do strank. V enem dnevu jim postavijo funkcionalno spletno trgovino in jim pomagajo pri urejanju. Primer trgovine: https://trgovina.kmetijapustotnik.si/

Cena izdelave: 300 EUR + DDV in za člane 4-5 % provizije.

Lahko priskočijo na pomoč tudi pri marketingu. Da pa se sklene krog, so našli aplikacijo, preko katere stranka dobi logistične podatke kako optimalno dostaviti njihove artikle, brez odvečnih kilometrov in dodatnega človeka. Tako da je v obeh korakih pomemben dejavnik tudi optimizacija časa. Več podatkov in možnost da kdorkoli stopi v stik z njimi najdete na:  https://www.optiweb.com/sl/domaca-trgowinca/

Pripravili so tudi članek o tem kako so se spremenile nakupne navade in kaj se dogaja v marketingu ter kako so se njihove stranke prilagodile trenutnim razmeram s pomočjo spremembe konceptov in digitalnim pristopom: Udar koronavirusa ali zakaj je agilnost zdaj pomembnejša kot kadarkoli prej.

 

Več informacij in kontakt: info@optiweb.com, 00 386 40 624 724

 

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – Domača TrgOWinca (Optiweb, d.o.o. )

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:

mail: info@optiweb.com
telefon: 00 386 40 624 724

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.