Brezplačno svetovanje pri e-trgovanju, iskanju prodajnih priložnosti po spletu in nastopu na LinkedInu (Creatim)

20. 04. 2021

Brezplačno svetovanje pri e-trgovanju, iskanju prodajnih priložnosti po spletu in nastopu na LinkedInu (Creatim)

Podjetje Creatim vam z namenom pospeševanja prodaje preko spletnega trgovanja & iskanja prodajnih priložnosti v tujini lahko pomaga z brezplačnim svetovanjem.

E-trgovanje (spletne trgovine) – pregled možnosti za uvedbo / izboljšanje spletnega trgovanja / naročanja (B2C ali B2B) v času pandemije in 1 h svetovanje preko video konference

Spletna stran (izvozniki) – iskanje prodajnih priložnosti preko spleta – analiza obstoječe spletne strani in 1 h svetovanje preko video konference

Poslovno omrežje Linkedin – pregled profilov in 1h svetovanje preko video konference, kako lahko prodajniki iščejo (ali se vsaj pripravijo za čas po krizi) prodajne priložnosti v času pandemije

Zaradi specifične situacije / aktualnosti predmeta svetovanja so kapacitete podjetja Creatim omejene, zato prosijo za razumevanje, če se na vse pobude ne bodo mogli odzvati.

Več informacij in kontakt: mitja.spende@creatim.com

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – brezplačno svetovanje pri e-trgovanju, iskanju prodajnih priložnosti po spletu in nastopu na LinkedInu (Creatim)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:
– kontakt: mitja.spende@creatim.com

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.